TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Hogyan varázsold szebbé a régi kerti csapod egyszerűen?

2020.05.14

Unja már az előregyártott kerti kiegészítőket? Szeret kreatívan gondolkozni és inkább megújítaná a régit? Ebben az esetben van egy jó ajánlatunk Önnek!
Kertünk esztétikus kinézetét sokszor rombolja a már nem annyira újszerű kerti csapunk. Kicserélni még sem szeretnénk, hiszen még teljesen jól funkcionál, csak egy újabb hulladékkal bővítenénk a világot. Erre tökéletes megoldás a horgonyzott rács és a kő.

Cégünk kedvező áron kínál előre legyártott standard 20x20 cm-es szettet, mely praktikus megoldás lehet régi kerti csapjának megújítására. Mindenki számára ajánljuk, mert igen egyszerű összerakni. Nem igényel szerelést, hiszen előre összeklipszelt.

Ha számít az egyediség, akkor Önnek lett kitalálva ez a kreatív megoldás. Ennek oka, hogy azzal tölti meg ezt a horgonyzott rácsot, amivel és ahogyan csak szeretné. 

Biztosan nem fut bele még egy olyan kerti csapba, mint amit Ön állított össze.
Ha kisebb töltőkövet választana, vásárolhat sűrűbb osztású rácsot is, ami megtartja a folyami kavicsokat, vagy nagyobb dekor gyöngyszemeket. Sőt a kirándulásaikon vagy külföldi nyaralásaikon gyűjtött vagy vásárolt kavicsokkal feltöltve teljesen egyedi és különleges kerti csapot varázsolhat.
Ezek mellett fontos megemlíteni, hogy termékünk igencsak időtálló választás, mert tűzi horgonyzott rácsból készült, ami nem rozsdásodik.

Ne féljen a régiből újat alkotni, így nem csak környezetét óvja, hanem kiélheti kreativitását is, és ezek mellett bármikor ránéz kerti csapjára, el fogja önteni a büszkeség miszerint, „Igen, ezt ÉN csináltam”!

Bán Rebeka