TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Hogyan találjunk megbízható telepítőt?

2021.02.22

Természetesen mi, mint kerítésforgalmazó cég, sokszor találkozunk azzal a kérdéssel ügyfeleink részéről: Hogyan lehet megbízható telepítőt találni?

A telepítő szakértelme és leinformálhatósága nem csak azért fontos, hogy becsületes szakembert találjunk, aki korrekt áron el is végzi munkát, hanem azért is, hogy a telepítés minősége jó legyen. Hiszen mindenki azt szeretné, hogy bonyodalmak és garanciaérvényesítés nélkül a kerítés hosszú évekig álljon.

Ezzel a cikkemmel pár hasznos tippet fogok megosztani, melyek segíthetnek abban, hogy Ön is megtalálja a megfelelő szakembert.

Az építkezéseknek fontos részét képezi a kerítés telepítése, hiszen gondoljunk csak bele, a kerítés nagyban hozzájárul a kertünk, otthonunk esztétikájához, de ezek mellett fontos szerepet játszik a biztonságérzetünk megteremtésében is. Nem hagyhatjuk, hogy ezt a feladatot egy hozzá nem értő végezze el! De mire is kell figyelnünk?

Igazolható vállalkozás

Sajnos rengetegen dolgoznak autóból úgy, hogy nincsen irodájuk/céghelyük és hivatalos telefonszámuk se. Ezzel az a baj, hogy nehezen utolérhetőek egy probléma esetén. Győződjünk meg arról, hogy a választott vállalkozónk rendelkezik felkereshető irodával és hivatalos telefonszámmal, hiszen így kevesebb az esélye annak, hogy az esetlegesen felmerülő negatív helyzetekben felszívódnának.

Vélemények

Sokat segíthet, ha előzetes kutatásba kezdünk az internet segítségével, hiszen manapság rengeteg információt nyerhetünk ezáltal. Olvassuk el a véleményeket a vállalkozóról az ajánlásokat és a negatív visszajelzéseket is, hiszen ezáltal egy átfogóbb képet kaphatunk a jövőben alkalmazandó vállalkozóról és levonhatjuk a konzekvenciát. Ezek mellett kutatásunk során azt is megnézhetjük, hogy tud-e felmutatni olyan munkát, melyet ő készített, hiszen ez is egy kiváló visszajelzés lehet számunkra.

Garancia

Meghatározó tény az is, hogy a kiszemelt vállalkozónk vállal-e garanciát munkájára, hiszen a megbízható cégek tudatában vannak munkájuk minőségével és ennek megfelelően vállalnak rá garanciát. A megbízhatatlan vállalatok is tisztában vannak munkájuk minőségével és pontosan ezért nem is vállalnak rá garanciát.

Szerződés

Amennyiben úgy érezzük megtaláltuk az „igazit”, a „vállalkozók vállalkozóját”, akkor is maradjunk józan gondolkodásúak! Mindenképpen kössünk szerződést, hiszen egy ilyen papír nagyban megkönnyítheti életünket, ha mégsem úgy alakulnának a dolgok, ahogyan azt elvártuk volna. Egy szerződésnek magában kell foglalnia a részleteket és így kevesebb az esély a félreértésekre.

Végül nyugodt szívvel tudom ajánlani kerítéstelepítő adatbázisunkat, hiszen ezen a felületen megbízható szakembereket találhat kerítése telepítéséhez. Ezen a linken érheti el ezt az adatbázist.

Remélem segítséget tudtam nyújtani a biztonságos telepítéshez!

Szerző: Bán Rebeka