TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Hogyan óvja magánéletét a kertjében is

2022.10.21

Túlzsúfolt városrészben él? A szomszédok miatt nehezen talál időt arra, hogy szórakozzon és pihenjen a saját kertjében? A népszerű, sűrűn lakott kerületekben lakni nem csak negatívummal jár, mivel általában közel vannak a szolgáltatások, intézmények, amikre szükségünk lehet. De mi tagadás ezzel együtt gyakran hangosabbak és a szomszéd is közelebb van, int egy például faluban. Ha több magánéletet szeretne biztosítani kertjében, akkor érdemes kipróbálnia az alábbi megoldások egyikét.

Ültess egy fasort

Egy egyszerű módja annak, hogy megvédje magánéletét, ha fasort ültet az udvara határaihoz. A magas és vékony fák és cserjék, amelyek gyorsan növekednek, sok lakóközösségben népszerűek. Ezek a sövények, tujasorok nem csak hasznosak, de nagyon szépek is. Kellemes klímát teremtenek az udvarán, kellemes árnyékot adnak, úgy hogy közben átengedik a szellőket, és ami a legfontosabb szinte átláthatatlanok.

Tervezz kerítést

A kerítések a legmagasabb szintű biztosítást jelentik önnek. A kerítéssel Ön határozza meg ki, mikor és hogyan közlekedhet az udvarán, vagy a közterület és magánterületek között. A modern kerítések nem csak könnyen és gyorsan telepíthetők, de a gyártók és aforgalmazók arra is figyelnek, hogy minél biztonságosabbak legyenek, aminek feltétele, hogy tartós és stabil legyen, valamint nehezen bontahó.

Ha többet szeretne tudni, arról hogyan védekezhet a tolvajok ellen, olvassa el kacsolódó cikkünket is itt: HOGYAN LEHET MEGVÉDENI A PANEL KERÍTÉST A LOPÁS ELLEN?

 

Használjon belátásgátlót

Senki sem akarja, hogy rá lássanak, amikor otthonában tartózkodik, vagy éppen a kertben napozik. A kerítés a legjobb módja annak, hogy megálljt parancsoljunk a kémkedő tekintetnek. Egy zárt kerítés hozzájárul otthonunk nyugalmához.

 

A belátásgátlásról itt írtunk részletesebben:

PRIVÁT ÉLETTÉR KIALAKÍTÁSA SZAKSZERŰEN, AVAGY A BELÁTÁSGÁTLÓ OPTIMÁLIS ELHELYEZÉSE

 

Kérdése van? Keresse fel értékesítő munkatársunkat hasznos tanácsokért.

Ügyfélszolgálat.