TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Gabion beltéren: Stílusos kandallók gabionból

2020.11.23

Sokan vagyunk, akik szeretik a különleges és egyedi megoldásokat, valamint a kandalló forró hangulatát télen. Ezért a mai téma ezt a kettőt fogja ötvözni. A hiszen egy gabion kandalló igazán kreatív megoldás, ha szeretne a téli estéken a ropogó tűz mellett olvasgatni, tázni.

A gabionoknak igen sok felhasználási módja lehet. Nem csak kerítésként alkalmazhatjuk. Ha engedünk a fantáziánknak, elképesztően stílusos végeredmények születhetnek. Közeleg a tél és vele együtt a hideg is kopogtat már az ajtókon, ezért igen aktuális a gabion kandallók témája.

Igaz manapság már ezeregy fűtéstechnika létezik, de aki fával fűt, tudhatja, hogy azt a hangulatot egy radiátor vagy esetleg klíma se fogja megteremteni. Csak gondoljanak bele, fárasztó munkanapok után hazaérnek a téli hideg estéken, megrakják kandallójukat, a nappaliban zajlik még az élet, de mindenki már kicsit a megpihenés fázisa fele tart, majd hallják ahogyan pattan egyet a fa és a kandalló melege szépen belengi az otthonukat… Hát nem idilli a kép?

Az álmodozást félretéve felmerülhet a kérdés, még is miért olyan különleges ez a gabion kandalló? A válasz egyszerű. Nem sűrűn fog találkozni hasonló kandallóval, ha vendégségbe megy, hiszen nagyon egyedi megoldásnak számít ez a kiépítés, valamint kellemes és esztétikus megjelenést biztosít otthonának.

Gyakorlati haszna is van ezeknek a megoldásoknak, ugyanis a kőtömeg sokáig tartja a hőt. Így a szoba fűtésében is sokat segít.

Íme pár képajánló:

 


 

Ha a jó idő beköszöntével is szeretné a gabiont tűzrakóhelyként, vagy grillként hasznosítani, annak sincs akadálya. Itt is egy igen kreatív és divatos berendezésről beszélünk, melynek segítségével a kerti partikon is garantáltan nekünk lesz a legegyedibb megjelenésű grillünk, ezek mellett sütögető hely is kialakítható belőle.

Minden említett megoldás előnye, hogy igencsak hosszú életűek és könnyű a kialakításuk, szerelésük. Ha kültéri felületen helyezzük el, akkor fontos megemlíteni, hogy jól ellenállnak az időjárásnak ezért, minőségüket hosszan megőrzik. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a gabionok használatát és szaktanácsadásér, valamint felmerülő kérdéseikkel nyugodtan forduljanak hozzánk bizalommal.

Szakértő kollégánk Jávor Richárd várja megkeresését:

javor.richard@keritesrendszerek.hu
+36/20-359-17-84

Bán Rebeka