TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Elkorlátozó hálók a Cyclo-cross Magyar kupa 2. fordulóján

2021.01.13

A 2020-as év nem kedvezett a tömegrendezvényeknek, így a sporteseményeknek sem. Számos bajnokság elmaradt, de a magyar bringasport nem hagyta magát és a nehézségek ellenére is sikerült megrendezni a Cyclo-cross Magyar kupa 2. fordulóját, ami december 20-ára esett.

Hogy ehhez mi köze a Kerítésrendszerek Kft-nek?

Azonkívül, hogy munkatársaink zöme is nagy érdeklődéssel figyeli a bringasportot és szívesen tekernek a hétköznapokban, termékeink is gyakran részt vesznek az ilyen jellegű eseményeken.
Így volt ez korábban a Tour de Hongrie esetében is. Idén pedig a mi hálóinkból alakították ki egy szakaszát a Cyclo-cross Magyar kupa pályának, ami igen változatosra sikerül. A versenyzőknek mind erőre mind technikai tudásra is szükségünk volt a jó helyezés eléréséhez.

A majdnem 2 kilométeres pályát a XVII. kerületben építették fel arra törekedve, hogy a klasszikusnak számító belga versenyeket idézzék meg. Rengeteg kanyarulattal, homokággyal és lépcsős-rámpás szakasszal, dupla palánkkal végül világszínvonalú versenyt szerveztek, aminek nagyon örültek a résztvevők.

Sajnos a nézőknek távol kellett maradniuk, maximum a kerítésen kívülről figyelhették az eseményt de akik otthon maradtak, azok is szurkolhattak kedvencüknek, mert az online közvetítésnek hála percről percre követhették az eseményeket.

Szívből gratulálunk Rózsa Balázs és Schmidel Reginának a győzelemhez.