TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Egyszerű és dekoratív belátásgátlás

2020.09.18

Igaz, eddig nagyobb hangsúlyt fektettünk a zöld kert kialakítására, azonban vannak, akik jobb szeretik a letisztult, modern környezetet, mai témám főként nekik szól. Azon gondolkozik mivel tudná feldobni kerítését? Hogyan lehetne részben vagy teljesen elszigetelni, beláthatatlanná tenni kertjét? Esetleg visszajáró kuncsaftunk és kíváncsi az újdonságokra? Amennyiben az egyik kérdésemre igennel tud válaszolni, akkor érdemes elolvasnia írásomat.

Cégünk kedvező áron kínálja Önöknek újdonságunkat, az Ecoflex dekorszalagot. Neve is árulkodó, hiszen Ecoflex 2D és 3D típusú fémkerítésekbe fűzhető műanyag szalagról beszélünk. Az alábbi linken meg is tekintheti weboldalunkon. Ezt a termék részleges és teljes átlátásgátlásra alkalmazható és tetszés és ízlés szerint variálhatók. Ez hogyan is értendő? Különbözőféleképpen fűzhetjük be őket, illetve eltérő színekkel is feldobhatjuk kerítésünket, ezáltal látványos felületeket hozva létre. Mindig is szerettem az ilyen termékeket, kicsit szabadon lehet engedni a fantáziánkat, sose feledjék a kreativitás határtalan lehetőségeket kínál.

 

 Az Ecoflex szalag 19 mm széles, 35 m hosszú tekercsben kapható belátásgátló, bárki számára könnyen telepíthető. Először a szalagot feldaraboljuk a megfelelő méretre úgy, hogy a tábla első és utolsó függőleges pálcájára vissza tudjuk hajtani. Ezután kezdődhet a befűzés majd a végek rögzítése. Ha a végeket Bridfix műanyag gyorskötözővel rögzítjük, akkor a csíkot ráhajtjuk a fém pálcára és két lyukat fúrunk bele a két szélétől 2-3 centiméterre. Ezeken a lyukakon átfűzzük a gyorskötözőket és feszesre húzzuk azokat. A túllógó végeit pedig levágjuk. Az Ecoflex zárósín könnyű és esztétikus lezárást biztosít a kerítéselemek végződésénél.

 

Mivel ahány vásárló, annyi ízlés, így fontos számunkra, hogy nagy választékot nyújtsunk.
Főként antracit táblás kerítéseinkhez ajánljuk a színben passzoló antracit szalagokat. Ezeket világosszürke szalaggal kombinálva mintát kialakítva izgalmasabbá tehetjük az összhatást.
Zöld kerítéseinkhez pedig választhat zöld szalagot.
Dekor Ecoflex belátásgátlóink között találhat rattan megoldásokat, amik igazán különleges összehatást biztosítanak. Rattan szalagok elérhetők bronz és antracit színben.
Főként gabion kerítésekkel kombinálva, vagy azok helyettesítéseként célszerű a kőmintás szalag, mely az egész táblát befedve kőfal hatását kelti, viszont sokkal gyorsabb és gazdaságosabb megoldás.

 


Azoknak a vásárlóinknak pedig, akik jobban kedvelik a zöld környezetet és kertjükben is arra törekednek, hogy minél több növényt neveljenek egy teljesen új terméket ajánlunk, a növénymintás szalagot. Ez a szalag borostyánt mintáz, így ha még várnia kell arra, hogy az élő növény befussa a kerítést tökéletes választás lehet.

Az Ecoflex szettjeink még kedvezőbbek lehetnek számára. A szóban forgó szettek tartalmazzák a zárósínt és a kerítés méretétől és az elképzeléstő függően, komplett megoldást jelenthetnek. Én mindenképpen megfontolnám ezt a lehetőséget is. Csak kreatívan!


Bán Rebeka