TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Drótháló vagy fém panelkerítés- Melyiket válasszam?

2022.10.28

A kerítés megválasztásában nagyon fontos, hogy a típus minden tulajdonságát feltérképezzük. Sorozatunkkal, melyben kettő vagy több terméket hasonlítunk össze az a célunk, hogy megkönnyítsük a választást. Most a drótkerítéseket és a fém rácsos paneleket hasonlítjuk össze. Ha e kettő között vacillál, mindenképpen olvassa el alábbi összehasonlító írásunkat.

Ingatlan értéke

A megfelelő kerítésnek javítja ingatlana értékét, mivel növeli a vonzerejét is. így egy minőségi, erősebb, és ezzel együtt költségesebb és sokszor esztétikusabb kerítés akkor is érdemes választani, ha gondolkozik az ház eladásán.

Bár a drótkerítés rövid távon nagyon praktikus, és a legtöbb esetben jól ellátja a funkcióját, idővel elvesztheti a tartását, ezért csökken az értéke, ahogy ezzel együtt az ingatlané is. Egy feszesebb panelkerítés várhatóan tovább tart, általában esztétikusabb, és sokkal inkább időjárásálló, így ha akár évek múlva sor kerül egy adásvételre jobban járhat.

Testreszabás

A drótkerítéssel szemben fém panelkerítést már számtalan formában és színben vásárolhatunk. Ez nagyban segít, ha össze szeretnénk hangolni az utcaképpel, házunk vagy kertünk stílusával. Ráadásul a fém panelekhez számos kiegészítőt tudunk applikálni, mint például belátásgátló szalagok vagy hálók.

Karbantartás

Mindkét kerítés viszonylag kevés gondozást igényel, nagyrészt elegendő, ha eltávolítjuk a a rajtuk felgyülemlő hulladékot, mint például a lehulló levelek. Azt azonban tudni kell, hogy a drótkerítés idővel veszít feszességéből, ezért a hosszútávú megoldást szeretnénk, jobb választás a fém panelkerítés.

Árak

Egyértelmű, hogy a első ami meghatározza a vásárlást az a pénztársa, akkor drótkerítést kell vásárolni, mivel ez a típus a kedvezőbb árú. Azonban már fém rácsos kerítéstáblából is találunk nagyon jó áron termékeket a piacon, ezért a vásárlás előtt mindenképpen mérjük fel több helyen is az árakat és figyeljünk a rendkívüli akciókra.

Ha már döntött a tekercses háló mellett, de aggódik amiatt, hogy a legtöbb pontban rosszabbul teljesített, min fém panel, olvassa el cikkünket, melyben arról írunk, miért jó választás a drótháló:

A TEKERCSES KERÍTÉS ELŐNYEI