TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Bejárati kapuk előnyei hátrányai

2022.05.20

Bejárati kapu: Előnyök és hátrányok, amelyeket tudnia kell

A megfelelő kerítés kiválasztásánál érdemes nem csak a kerítéstáblákra gondolni, hanem a bejáratikapukra is. Vásárlás előtt gondolja át, milyen bejáratokkal képzeli el a kerítésrendszert. Milyen a kapu formája, célja és milyen funkciókat kell betöltenie.

A Kerítésrendszerek Kft. igyekszik folyamatosan bővíteni kapu palettáját, hogy minden kerítéstípusunkhoz találjon a vásárló hozzávalót, de az is fontos szempont, hogy minél több igényt ki tudjunk elégíteni, mind árban, mind funkcióban. Azonban ügyfeleinknek is tisztában kell lenni azzal, hogy nem minden kapu alkalmas mindenkinek.

Bejárati kapu vásárlása: melyik kapu a megfelelő az Ön számára?

Ha nem gondoljuk át alaposan, hányszor és mikor fogjuk használni a kaput, akkor nagyjából csak a szerencsén múlik, hogy a számunkra megfelelőt válasszunk.

Jó bejárati kapu első ismérve a biztonság. Azt is hozzá kell tenni, hogy egy biztonságos kapu egy könnyen bontható, áthatolható kerítés mellett mit sem ér, valamint a biztonságos kerítés sem és semmit a megfelelő kapu nélkül.

A kapunak minden körülmények között kint kell tartania az illetéktelen behatolókat. Ehhez elengedhetetlen az erős keret és behajlíthatatlan betét. Fontos, hogy a rögzítők megbonthatatlanok legyen, valamint a zár kulccsal zárható, szét nem feszíthető, a tartóoszlopoknak pedig kimozdíthatatlannak kell lennie. Ha egyszerűen meg akarjuk fogalmazni, mindenképpen erős, minőségi elemekből kell felépülnie kivétel nélkül.

Ha viszont valamilyen ideiglenes és nagyon olcsó megoldást választottunk, akkor szinte biztos, hogy csak bosszúságunk lesz benne.

A mi kapuink a legtöbb esetben erős Garten kapukerettel készülnek, változatos, a kerítésrendszerhez illeszkedő betétekkel.

Akinek a legfontosabb a biztonság, azoknak elsősorban a 2D és 3D kapukat ajánljuk, melyet lehet egyszárnyú, kétszárnyú és úszókapu formában is rendelni tőlünk.

A kapunak emellett könnyen használhatónak kell lennie, hogy egyszerűen felhajthassunk autónkkal az udvarunkra. Azaz könnyen nyitható legyen viszonylag kis súlyú szárnyakkal.

Tolókapu vagy szárnyaskapu – melyik bejárati kapu illik önhöz?

Kínálatunkban már minden kerítésünkhöz talál kaput. 2D és 3D kerítéseinkhez 2D és 3D betétes egyszárnyú-, kétszárnyú és úszókapukat is vásárolhat. Fa táblás kerítéseinkhez Bakony betétes egyszárnyú és kétszárnyú kapukat ajánlunk. Természetesen az úszókapu is megoldható fa betétekkel, amit egyedi igények szerint egyedi árszabás szerint gyártunk le.

Dísz kerítéseinkhez szintén Krypton Caro és Krypton Kör kapukat vásárolhat. Alumínium és WPC kerítéseinkhez pedig megegyező betétekkel készítünk kapukat (alumínium egyszárnyú, és kétszárnyú, WPC egyszárnyú és kétszárnyú). Alapjában véve ezeket az elemeket a leggyakoribb léctávolsággal készítjük, de megoldható az egyedi gyártás is, mivel ezeket a léceket saját igényei szerint bármilyen távolságra szerelheti.

Félmagas kerítéseinkből könnyen szerelhető kertkapu, de Szarvas és Vadász kerítéseinkhez kész kapuk vásárolhatók.

Vegye igénybe segítségünket

Korábban bővebben is írtunk a kapukról. Az alábbi cikkünkben még több hasznos információt talál:

BESZÉLJÜNK EGY KICSIT A KAPUKRÓL- MÉRETEK ÉS TÍPUSOK, AMIKET ÉRDEMES ISMERNI VÁSÁRLÁS ELŐTT

Kapuval kapcsolatos kérdéseivel keresse bátran szakértő munkatársunkat Sallai Edinát: Tel.: +36/20-359-17-89, E-mail: sallai.edina@keritesrendszerek.hu

Egyedi kapura van szüksége? A gyártást menedzselő kollégánk elérhetősége: Szadai Cecília +36/20-501-2272, szadai.cecilia@keritesrendszerek.hu