TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

A medencekerítés előnyei

2022.07.08

A perzselő nyári hőségben nincs is jobb, mint a kerti medencében tölteni az időt. Bár egyszerű és kényelmes módja annak, hogy otthon hűsöljön, a medencék bizonyos biztonsági kockázatokat is jelentenek. A medencekerítés azonban egy olyan okos kiegészítő, amely számos előnnyel jár, ami miatt önnek is érdemes rajta elgondolkodni.

 

  1. Fokozott biztonság

Sajnos a medence nagyon veszélyes lehet a kisgyerekek, háziállatok, vagy úszni nem tudó felnőttek számára is. Akármennyire hűsítő nem lehetünk mindig a medence közvetlen közelében, és nem felügyelhetjük non-stop, mi zajlik benne, mellette. Ha viszont van egy zárható kerítésünk a medence körül, nyugodtan bízhatunk benne, hogy nem fognak balesetek történni.

 

  1. Belátásgátlás

Teljesen természetes érzés, főleg, ha saját medencénk van, hogy nem szeretnénk lenge öltözeten, fürdőruhában mutatkozni a szomszédok előtt, pláne nem az ismeretlen járókelők előtt. A medence kerítés lehet zárt, vagy szerelhetünk rá belátásgátlót, mely biztosítja nekünk magánéletünk védelmét.

 

  1. Megfizethető befektetés

A medence kerítésének ára számos tényezőtől függ, beleértve a medence méretét, a kerítés típusát és elhelyezkedését, de ha meggondoljuk, hogy akár életet is menthet, minden pénzt megér. Ezzel szemben nem kell vagyonokat költenünk, mert kiváló árú termékeket találunk a piacon, amik már tökéletesen funkcionálnak.

 

  1. Egyedi megoldások

A medence kerítésre ne csak úgy tekintsen, mint szükséges dologra. Válasszon az ízlésének megfelelőt, vagy dobja fel virágokkal, lámpákkal díszekkel, így még szebbé teheti az udvarát.

 

  1. Kényelem és nyugalom

 A medence kerítése szinte semmilyen erőfeszítést nem igényel, hogy hatékony legyen. Az ideális, ha a kerítést magasan elhelyezett zárral ellátott önreteszelő és önzáródó kapuval szereljük fel, hogy a medence területe mindig zárva legyen és a kisgyerekek és háziállatok ne tudják könnyedén bejutni. Ezzel a megoldással a továbbiakban semmilyen erőfeszítést nem kell tennünk, hogy a kerítés ellássa funkcióit.

 

  1. Spóroljon a biztosításon

A medence kerítése gyakran engedményt jelenthet a lakásbiztosításból. Emellett növeli ingatlana értékét, és ha eladáson gondolkodik, vonzóbbá teheti az ingatlant főleg a kisgyerekes családok számára.