TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

A fém kerítések további 4 előnye

2022.09.23

A megfelelő kerítés kiválasztása nagyon fontos, hogy a váratlan kiadásokat, amit például a csere vagy a javítás okozhat elkerüljük. Ezért érdemes utánajárni, valamint a termékeket összehasonlítani. Mi rendszeres írásainkkal igyekszünk segíteni önt a választásban. Korábbi cikkünkben például összeszedtünk négy okot a fém kerítés mellett. Azonban itt még nincs vége, ugyanis újból felsorolunk pár jó tulajdonságot, amiért érdemes ezt a típust választani.

 

 

Alacsony karbantartási igény

A karbantartás a legtöbb új terméknél nem feltétlenül jelent gondot, de fontos tényező a kerítésanyag kiválasztásánál. A gyártás során az fém rácsos kerítést porfestékbevonatot kap. Ezen eljárás alatt a festéket a fémfelülethez olvasztják. Az így kapott műanyag bevonat rendkívül tartós és rugalmas, valamint hő-, és UV-álló.

Például a fa kerítésekkel ellentétben a fém rácsos kerítések nem igényelnek gyakori és költséges karbantartást és javítást, úgy, mint tartósítószereket, tömítőanyagokat vagy festékeket. Az ápolásához egyszerűen távolítsa el a szennyeződéseket táblákról.

 

Környezetbarát

Ezek a fém típusok nagymértékben újrahasznosíthatók. Ráadásul minőségük újrahasznosítás után sem romlik.

Nem tartalmaznak a talajba szivárogható vegyszereket sem, ezzel együtt pedig nem is igényelnek rendszeres kezelést vagy festést.

 

Változatosság

Korábbi cikkünkben is írtunk arról, hogy rendkívül jó az alkalmazkodó képessége, de arra nem tértünk ki bővebben, hogy ezenkívül változatos típusokat találunk a piacon. Azaz számos méret és szín, különböző huzalvastagság és rácsosztás, valamint forma közül válogathatunk. Szinte biztos, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet.

 

Megfizethetőség

Mivel szabványok gyártása viszonylag egyszerű, ezért az áruk is mérsékelt.

Nem igényel speciális eljárást, egyedi formák kialakítását, így gyorsabban lehet őket készíteni.

Ráadásul könnyebben szállítható és telepíthető, mivel méretével mind a fuvarozók könnyedén tudnak számolni, mind pedig a kiegészítő rögzítők egységesek. Ezzel pedig a további kiadásokat tudjuk kordában tartani.

Bár elsőre többe kerülhet, mint egy fa kerítés, mivel nem igényel további karbantartási költségeket, hosszú távon mégis jobban megérheti. Ez a költséghatékony, hosszú távú beruházás évtizedekig kitart csere nélkül.

 

Szeretne fém rácsos kerítést, de mégis kicsit elveszve érzi magát a típusok között?

Keresse fel szakértő kollégánkat Dudás Attilát. Tegye fel kérdéseit vagy kérjen árajánlatot.

E-mail: dudas.attila@keritesrendszerek.hu

Tel.: +36/20-576-3704