TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

A fém kerítések 4 előnye

2022.09.16

Ha új kerítésre van szüksége, a megfelelő anyag kiválasztása nagyon fontos. Érdemes tudni, hogy egy-egy anyagnak mi az előnyei és mik a hátrányai. Olyan fontos tényező, hogy meghatározza az árat, és a szükséges karbantartás mértékét is. De még számos szempont fontos lehet.

Korábbi cikkünkben írtunk a tekercses kerítésről és itt az ideje, hogy beszéljünk a fém táblás kerítésekről.

 

Esztétikum

A fém táblás kerítések általában egyszerű esztétikával rendelkeznek, amit a gyors és egyszerű sorozatgyártás eredményez. Azonban ennek a formának is megvan az előnye. Azonkívül, hogy nem túlzó, és könnyen beilleszkedik az utcaképbe, könnyen variálható kombinálható kiegészítőkkel. Sőt a gyártók arra is figyelnek, hogy azok esztétikusan, néhol szinte láthatatlanul applikálhatók legyenek a táblákhoz.

Ha ez mégsem elégíti ki a vásárló ízlését, vannak díszkerítések is. Ezek sem egyediek, de egészen modern, kifejezetten szép típusokat is találunk a piacon.

 

Biztonság

A kerítések fő célja, hogy segítsenek a gyermekek, házi kedvencek és más állatok benntartásában, illetve a nem kívánt vendégek (állatok és emberek) távoltartásában, vagy egy veszélyes terület, például medence vagy pezsgőfürdő védelmében. Bár minden jó minőségű kerítés bizonyos mértékig biztonságot nyújt, bizonyos anyagok erősebbek, mint mások. A fa kerítések megmászhatók, a drótkerítések, könnyen vághatók, de a fém kerítések szilárdan a talajban maradnak, és nehezen megbonthatók.

 

Alkalmazkodás

Minden kerítésnek megvan a maga előnye, de viszonylag ritka az olyan típus, amely minden területhez képes alkalmazkodni. A fém rácsos kerítés könnyen követi a lejtőket. Úgy tudja követni a talaj domborulatait, hogy nem maradnak alsó rések, ahol esetleg egy háziállat kibújhatna.

Ezenkívül jól bírja a nagyobb párát és nedvességet, nem igényel nagy gondozást, ezért a legtöbb problémás területen valószínűleg ez lesz a jó választás.

 

Tartósság

A fém rácsos kerítés nem korhad, jól bírja az hőmérséklet ingadozását. A speciális védőrétegnek köszönhetően az esőt és párát is jól tűri, így nem jellemző rá a rozsdásodás. Valamint nem bántja a fagy, a rovarok vagy a szél. Ki ne akarna egy gondozásmentes és hosszú ideig tartós kerítést?

 

De ez még mindig nem a vége.

Következő cikkünkben folytatjuk.

 

Addig is, ha kérdése van, keresse fel bátran értékesítőink bármelyikét.

Elérhetőségeiket itt találja:

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT