TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

A domboldalon futó kerítés is lehet átláthatatlan

2017.11.07

A szintkülönbséggel épített kerítés esetében sok olyan problémával találkozhatunk, melyre nem is gondolnánk egy új kerítés építése, vagy a régi felújítása során. A kertünkbe való belátást számos eszközzel oldhatjuk meg, de ez természetesen attól is függ, milyen kerítés építésén gondolkozunk, milyen anyagok állnak a rendelkezésünkre.

Műsövény

A műsövény a lehető egyik legjobb belátásgátló megoldást nyújtja, hiszen természetes hatást kelt, valóban nagyfokú (90%) belátásgátló hatással bír. Telepítése egyszerű: a szinteltolással telepített kerítéstáblákra, vagy akár a tekercses kerítésre gyorskötöző segítségével rögzítjük. A tekercsek 3 méretben kaphatóak, de lemezvágó ollóval méretre is szabhatjuk őket. 

 

 

 

Screeno Line 

A világhírű Betafence kerítésgyártó cég által kifejlesztett Screeno Line befűzhető szalag több színben és méretben elérhető. A szalag kifejezetten 3D kerítéstáblákhoz ajánlott, méretben és kialakításban is Bekafor és Nylofor termékekhez illeszkedik. Az ajánlott kerítéstáblák esetében a belátásgátló szalag 100%-os védelmet nyújt a betekintések ellen.

 

 

 

 

Ecoflex szalag

A vízszintes irányban befűzhető szalag 2D és 3D kerítések esetében egyaránt használható. A szalag tekercses kivitelezésben érhető el, telepítése egyszerű, házilag is könnyen megoldható. Belátásgátló hatása 100%-os.

 

 

 

 

Belátásgátló hálók

A belátásgátló hálókból különféle magasságú és hosszúságú tekercset, zöld és fekete színben, 85-95%-os hatást érhetünk el. Sok esetben duplán szerelik fel a kerítéstakaró hálót, így garantáltan elkerülhetjük az idegenek kiváncsiskodó tekintetét. A hálót szerelhetjük bármilyen kerítéstípusra, ollóval méretre vágjuk, majd gyorskötözővel rögzítjük, így a lépcsőzetesen telepített kerítésekhez is bátran ajánljuk.

 

 

 

 

Élő zöldfal

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a legszebb és legtartósabb belátásgátló kerítés az élőnövény alkotta sövény. Amennyiben még csak tervezi a lejtős terepen való kerítés telepítését, szeretnénk a figyelmébe ajánlani ezt az egyszerű megoldást: megfelelő és időtálló horganyozz hálót fa oszlopokra telepítve akár lépcsőzetes megoldással domboldalra is telepítheti. Igaz ugyan, hogy az élősövénynek időre van szüksége, hogy elérje a kerítés magasságát, de gondos locsolással és tápoldattal felgyorsíthatjuk ezt a folyamatot.   

Ezekkel a megoldásokkal a kerítéstelepítés során felmerülő legtöbb, szintkülönbségből adódó belátásgátlás megoldható, különösen alapos előzetes felmérés, tervezés segítségével.