TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

8 ok, hogy most kezdje tervezni tavaszi kerítését

2020.12.11

 

Mindenki életében eljön az a pillanat, mikor építkezésbe kezd, vagy felújításba. Fontos, hogy ezt okosan tegye, hiszen így megkímélheti magát a kellemetlenségektől. Az alábbiakban 8 remek tippet olvashat, melyekkel megkönnyítheti életét.

 

Tervezzen előre!

A kerítésünk lecserélése, esetleg építése nagy munka és nagy változás! Bele se gondolunk, milyen fontos, hogy milyen kerítést választunk, pedig nagyban befolyásolja komfortérzetünket. Lényeges, hogy időben elkezdjük az előkészületeket, a tervezést, hiszen csak így kaphatjuk meg azt a végeredményt, amit ténylegesen szeretnénk. A hideg téli estéket használjuk ki és tervezzük meg kertünk ékét, tehát keressük meg a számunkra legalkalmasabb kerítést.

 

Előzze meg a problémákat!

Amennyiben alaposan felkészül erre a nagy változtatásra, kevesebb az esélye, hogy negatív meglepetések érjék! Nagyjából megtervezte mire is van szüksége, de a részletekben is el kell merülni. Amennyiben erre több időt hagy, akkor az esetleges problémákat, műszaki, magánéleti, területi, kivitelezési, meg tudja előzni és ezzel hozzájárul saját nyugalmához.

 

A jó főterv a lelke mindennek és persze a lefixált dátumok!

Tavasszal mindenki építkezik, felújít, tehát beindulnak a munkálatok. A jó szakemberek ki se látnak a munkából és egy jó volumenű projektet mégsem bízhatunk akárkire! Azonban, ha időben elkezdi a tervezést és elkészíti a főtervet, valamint keres egy alkalmas szakembert és lefoglalja a kivitelezés tervezett időpontjára, biztosan nem lesz összecsapott, hanyag a végeredmény!

Az általunk ajánlott telepítők névsorát és elérhetőségeit itt találja: https://webshop.keritesrendszerek.hu/keriteseinket-telepitettek 

 

Fontos a biztonság!

A nyári időszakban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy igenis el fog jönni a hideg időjárás is, mely képes károkat okozni. Télen figyelmesebben meg tudjuk tervezni projektünket felkészülve az időjárás viszontagságaira is!

 

Ne kapkodjon!

Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a sietős melegebb hónapokban, nem jut idő a munkálatok befejezésére, hiszen rendkívül leterhelt ilyenkor ez az iparág. Majd várhatnak a következő tavaszig, hogy végre elkészüljön kerítésük és addig nézhetik a félkész állapotot, mely kényelmetlen olykor már frusztráló is lehet, hiszen ilyenkor szembesülünk a természettel szembeni tehetetlenségünkkel.

 

Élvezze a nyarat!

Az építkezés, felújítás nem kis munka, pedig a tavaszi és nyári időszak a megújulásról, felfrissülésről szól. Amennyiben a munkát hamar el tudják kezdeni, az annak előbbi befejezését eredményezi és Ön a családjával együtt kiélvezheti a fényes, meleg napokat, valamint nem kell elhalasztani az elhúzódó munkálatok miatt a kerti grillpartikat sem.

 

Növelje ingatlana értékét!

Egy szép és igényes kerítés sokat dobhat háza értékén. Amennyiben egyszer úgy döntene, hogy tovább költözne, nagy eséllyel magasabb áron tudja majd eladni ingatlanát. Ha nincs is tervben költözés, akkor is sokat hozzátesz egy jó kerítés a mindennapi hangulathoz, nem mellesleg csodás érzés mikor a mi kis otthonunkat megdicsérik, hiszen a saját magunk által felépített, berendezett otthonunk, valamilyen szinten minket, a mi kis egységünket tükrözi a kívülállók felé.


Gondoskodjon arról, hogy a leginkább megérje!

A téli hónapokban rengeteg kedvezményes ajánlatot találhat cégünknél, mellyel jelentősen csökkentheti költségeit. Ne hagyja ki remek lehetőséget! látogasson el weboldalunkra és ott részletesen olvashat az Early Bird Akciónkról! https://webshop.keritesrendszerek.hu/kupon


Remélem most már a kezükbe is vették ötlet füzetüket, felnyitották laptopjukat és belevágtak egy szebb, esztétikusabb otthon megtervezésébe! Amennyiben elakadnak, esetleg kérdés merülne fel a kerítésekkel kapcsolatban, nyugodtan keressék fel ügyfélszolgálati munkatársaimat: https://webshop.keritesrendszerek.hu/ugyfelszolgalat

Szerző: Bán Rebeka