WPC KERÍTÉS

WPC deszka

WPC deszka kiváló minőségben, elérhető áron.

WPC kapu

WPC egyszárnyú- kétszárnyú és úszókapuk változatos méretben és színbe az ön igényeire szabva

Nem kell választania a modern design, a tartósság és a természetes hatás között, ha a WPC kerítés mellett dönt. A tökéletesen fa hatású kerítés teljesen gondozásmentes. A WPC egy fa-műanyag kompozit anyag, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Magában hordozza a fa természetes szépségét és a műanyag tartósságát. Nem korhad, színei tartósak.

A WPC kerítés előnyei:

  • - Természetes hatás, mégis tartós: A WPC kerítésünk fa hatású, valódi fatermék látszatát kelti, ugyanakkor a műanyagnak köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ez a tökéletes kombináció teszi lehetővé, hogy az ön otthona körül sok-sok éven keresztül egy természet szépségű kerítés álljon, mindez fáradtság nélkül.
  • - Egyszerű telepítés és kevés karbantartás: A WPC kerítés könnyen telepíthető, és a későbbiekben is alacsony karbantartást igényel. Ezzel nem csak a fáradtságot spórolja meg önnek, hanem a karbantartási költségeket is.
  • - Változatos szín- és stílusválaszték: Válassza ki a saját stílusának és otthonának legmegfelelőbb színt és formát. Webáruházunkban jelenleg 3 típus közül választhat. Mindegyik típusból pedig 3-4 színből. Ezek természetesen kombinálhatók is, egy a kerítést tökéletesen saját ízlésére szabhatja.
  • - Magánélet védelme vagy dekoratívabb célok: Mivel a kerítés saját elképzelés szerint építhető dönthet úgy, hogy teljesen zárt vagy részben átlátható kerítést választ. Fontos önnek a magánélete nyugalma, vagy inkább átlátható kerítés választana, hogy a levegő áramoljon a kertjében vagy enyhítse a falszerű hatást. Döntsön ön! A megoldás a WPC kerítés!