Új termék: speciális sportkordon

2017-11-06

A hazánkban kevéssé elterjedt kordont világszerte használják sporteseményeken (elsősorban futó-, triatlon és biciklis versenyeken), de számos további rendezvényen is alkalmazható. Az általában start és cél közelében elhelyezett kordonok biztonságos védelmet nyújtanak a résztvevőknek és szurkolóknak egyaránt, hiszen stabil lábazati kialakításának köszönhetően a versenytér szabadon marad, így megelőzve az esetleges baleseteket. A kordon összeszerelése egyszerű, nem igényel gyakorlatot.

A sportkordon további előnyei közé tartozik, hogy remek reklámfelületet biztosít szponzoroknak, a reklámtáblák, vagy molinók így jól látható, frekventált helyen kerülhetnek kihelyezésre.

A Kerítésrendszerek Kft. 2018. elejétől vezeti be a sportkordon forgalmazását, melyet előre láthatóan 990 Ft/fm/alkalom bérelhetnek ügyfeleink. A nagyobb mennyiségű bérlések esetében árkedvezményt biztosítunk. Amennyiben előre láthatóan 2018. tavasszal bérelne sportkordont, kérjük, jelezze igényét a vamos-hegyi.hajna@keritesrendszerek.hu e-mail címen! Az igényeit rögzítjük, így a nagyobb forgalmú tavaszi időszakban is biztosan a rendelkezésére tudjuk bocsátani a kívánt mennyiséget.

A Kerítésrendszerek Kft. a hazai piac egyik vezető mobilkerítés-forgalmazó cége; évi több száz ügyfél bérel, ill. vásárol dróthálós és lemezbetétes mobilkerítést, vagy kordont. A több km hosszúságú mobilkerítés-készletünk lehetővé teszi, hogy a legsürgősebb és legnagyobb igényeket is kielégítse.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Facebook

Hírek

Leúgjabb híreink,újdonságaink.

tovább...

Kapcsolat

Keressen bizalommal a következő elérhetőségeken.

tovább...

Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk.

tovább...
Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!