A termék megrendeléséhez, ajánlatkéréshez kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáink egyikével!

A Fortinet, a Pantanet hegesztett tekercses hálóhoz hasonlóan egy rendkívül stabil és tartós megoldás. Elsősorban közterületek, ipari létesítmények elkerítésére ajánljuk. A műanyag bevonatos kerítés tekercsekől és Bekaclip oszlopokból álló Fortinet rendszer alkalmazása ideális ipari létesítmények, repülőterek és katonai objektumok esetében is. A Bekaclip oszlopok teljes hosszán végigfutó rögzítést segítő profil, a megfelelően megfeszített kerítés gyors és szakszerű telepítését garantálja.

Hegesztett háló (50,8x50,8 mm-es rácsosztással), galvanizált drótból, minden egyes metszéspontnál hegesztve, majd műanyag bevonattal ellátva. A vízszintes drótok minden egyes osztásnál tartalmzank egy kis hullámot. A 150 cm magas, és annál magasabb dróthálók 25,4 mm-es tüskékkel rendelkeznek az egyik oldalon, ez a telepítés során igény szerint kerülhet alulra is és felülre is. Tekercsek hossza: 25 m

A tekercse galvanizált drótból készülnek. Az előkezelési eljárás garantálja a PVC bevonat tökéletes tapadását a termék felületén.

Felületvédelem: horganyzott és PVC-bevonatos.

Hasonló termékek

Akció -9%
Akció -42%
Akció -12%

29.790 Ft - tól

Vadháló

Kapcsolódó cikkek

A tekercses kerítés előnyei

Nem ajánljuk sűrűn, mivel a legtöbb esetben egy kis ráfordítással fém rácsos kerítést is vásárolhatunk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a tekercses kerítés teljesen rossz választás lenne, ugyanis a drótkerítésnek is megvannak a maga előnyei. Tehát mikor és miért válasszunk tekercses kerítést? Megmondjuk.


2022.09.09