Növények futtatására alkalmas eszközök

2017-04-17

Szép és hasznos – röviden így jellemezhető a növényfuttatón kúszó növényzet, amely díszítőelemként és árnyékolónak egyaránt kiváló. További előnye, hogy helyszűke esetén, például közösségi kertekben, haszonnövények termesztéséhez is alkalmazható.

Az így rögzített, masszív rácsra függő növénytartó is akasztható. A fém dekorációs növényfuttatón nagyon jól mutatnak a kúszó növényzeteink, amely díszítőelemként és árnyékolónak egyaránt kiváló. Ez a növényfuttató kiváló dísze lehet kertünknek. A fém növényfuttató rács kifejezetten alkalmas nehezebb növények futtatására, megtámasztására is. 

A növényfuttató hálók belátásgátlónak is elsőrangú megoldást nyújthatnak. Megfelelő növényválasztással látványa magáért beszél, ugyanakkor a növényzet megakadályozza a fal túlmelegedését. További előnye, hogy helyszűke esetén, például közösségi kertekben, haszonnövények termesztéséhez is alkalmazható. Climbanet hálóink kétféle méretben kaphatóak, egyéb növénytartó hálóink pedig szintén kiválóak a kúszónövények megtámasztásához.

     

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Facebook

Hírek

Leúgjabb híreink,újdonságaink.

tovább...

Kapcsolat

Keressen bizalommal a következő elérhetőségeken.

tovább...

Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk.

tovább...
Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!