Négyszögosztású apácarács


Megrendelés

Apácarács Medves 180x180 cm keret nélkül
15 790 Ft 14 690 Ft

Raktáron
 db 
Apácarács Medves 90x180 cm keret nélkül
7 190 Ft

Raktáron
 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Egyedi igények szerint, könnyedén méretre vágható masszív apácarács, mely virágfuttatásra, belátásgátlásra, térelválasztónak egyaránt alkalmas megoldás. Kávéházak teraszán is gyakran látjuk ezt a díszítőelemet.

Szabadon méretre vágható, alakítható, négyszögosztású apácarács. Javasolt teraszok, korlátrácsok, tornác-megoldások, tetőtéri terasz, kertek négyszögrácsos fa korlát megoldásaihoz. A Medves korlát rács alkalmazásával egyedi fa rácskorlát ötletek is megvalósíthatók. A 7x7 cm-es vagy 9x9 cm-es gerenda oszlopokat horganyzott, dübelezhető talplemezre rögzítve építjük be. Telepíthetjük horganyzott fém oszlopokra is. A javasolt oszlopok közti távolság 180 cm. Ha a végén kisebb oszloptávolság szükséges, akkor az apácarács méretre vágható. A korlát rácsát facsavarokkal fogjuk az oszlopokhoz. A gerenda és rács korlát elemeink gombaölő szerrel kezeltek. Javasolt további védelmük favédő szerekkel, festékekkel, vastaglazúrral.

Névleges méretek:

 

A kerítéstervező programot innen érheti el.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Facebook

Hírek

Leúgjabb híreink,újdonságaink.

tovább...

Kapcsolat

Keressen bizalommal a következő elérhetőségeken.

tovább...

Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk.

tovább...
Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!