Műnád, műfűz

Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.


Plasticane ovális műnád 1,5/3 m bambusz
11 990 Ft 7 990 Ft

Raktáron

 db 

Plasticane ovális műnád 1,5/3 m zöld
11 990 Ft 7 990 Ft

Raktáron

 db 

Plasticane ovális műnád 1,5/3m szürke
11 990 Ft 7 990 Ft

Raktáron

 db 

Plasticane ovális műnád 1/3 m bambusz
8 290 Ft 5 990 Ft

Raktáron

 db 

Plasticane ovális műnád 1/3 m szürke
8 290 Ft 5 990 Ft

Raktáron

 db 

Plasticane ovális műnád 1/3 m zöld
8 290 Ft 5 990 Ft

Raktáron

 db 

Plasticane ovális műnád 2/3 m bambusz
14 450 Ft 9 990 Ft

Raktáron

 db 

Plasticane ovális műnád 2/3 m zöld
14 450 Ft 9 990 Ft

Raktáron

 db 

Willowplast szintetikus fűzfavessző fonat 1,0 x 3m barna
9 290 Ft

Raktáron

 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!A Plasticane ovális profilú, műnyag kerítéstakaró műnád. A belátásgátlás mellett kerítés díszítő funkciója is lehet. Amellett, hogy könnyen telepíthető, masszív és stabil is, ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak. A pálcák közti távolság 0,5 mm, amely megegyezik az összekötő nylon szál vastagságával. Az ovális műnád elemek névleges átmérője 15 mm. 

A műnád tekercs hossza könnyen csökkenthető. A nylon szálak egy műnád pálca mentén vághatók, majd a vágott szálakat vissza kell csomózni. Egy pálca kiesik, de két tekercset kapunk. A tekercshossz növelhető a tekercsek végén található nejlon szálak összekötésével. Ha a műnád magasságát kell csökkenteni, például 0,8 m vagy 1,4 m magas tekercsre van szükség akkor a műnád kicsit nehezebben, de vágható is. A vágás alumíniumhoz használt, sűrű fogú fűrészlappal lehetséges. Körfűrésszel vágva, megfelelően nagy tárcsaátmérőt választva, a szállítási méretre összetekert tekercs vágható. Ha csak szúrófűrész áll rendelkezésre, akkor a tekercset kibontva és asztalra fektetve kell egy méter hosszú, 3-5 soros lappá hajtogatni a tekercset. A vágási vonalat kijelölve, majd a lapokat jól leszorítva, az 5-8 centiméteres fűrészpengével egyszerre 3-5 műnádszál vágható méretre.

Műnád telepítése: fém vagy fa tartóelemekre Fixcane rögzítők segítségével rögzíthető. Szükség esetén U-profil alumínium fedőléc vagy téglalap profilú lefogóléc használható. E lécek csavarozással rögzíthetők.

Willowplast műfűz: A fűzvaszálak 4-7 mm szélesek, 1 m hosszúak. Vágása: Ollóval mind hosszában mind széltében lehetséges. A termék újra feldolgozható! 90%-os átlátásgátlást biztosít. Műanyag tasakban, összetekerve szállítjuk.

Műfűz telepítése: fém vagy fa tartóelemekre kötöződrót segítésgével rögzíthetjük meglévő korlátra vagy kerítésre, melyet a kiegészítők menüpontban érhet el több féle méretben.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Facebook

Hírek

Leúgjabb híreink,újdonságaink.

tovább...

Kapcsolat

Keressen bizalommal a következő elérhetőségeken.

tovább...

Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk.

tovább...
Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!