Legfrissebb bejegyzések

Kerítés, kennel és gabion építő szakemberek adatbázisa
2018-06-15

3D kerítés telepítése-videó
2018-05-29

Meghosszabbított szerdai nyitvatartás
2018-05-09

Új termékek: födémzsalu és kőműves vasbak
2018-05-02

Sportkordon akár hétvégi bérleti lehetőséggel!
2018-04-04

Az acélkerítések színterezési technológiája
2017-12-06

A tűzihorganyzás és galvanizálás technológiái
2017-11-28

Új termék: speciális sportkordon
2017-11-06

Kukatároló zöldtetővelő - könnyen kivitelezhető megoldás
2017-10-26

Kerítés telepítése lejtős terepen
2017-10-02

Minden az átlátásgátlókról
2017-02-26

Kifutó alukapuk
2016-12-10

Gabionkertek a városban
2016-10-12

Akciós termékeink
2016-04-23

Minden az átlátásgátlókról

2017-02-26

Tisztelt Partnerünk!

Egy régi ismerős új szerepben, néhány kifutó termék és a „jó öreg” gabion friss és kreatív felhasználási lehetősége bújik meg a lenti sorokban. A Facebookon továbbra is folyamatosan megosztjuk a Betafence és a kerítéses világ érdekességeit, az építkezés, kivitelezés időszakának azonban hamarosan vége, a biztonságos környezet megvalósításának utolsó perceit éljük idén.

Összegyűjtötte már a kertben a lehullott faleveleket? No és a szomszéd? Idő kérdése, hogy a mellettünk lévő telekről is magunkénak tudhassuk az ősz ajándékát, ráadásul a levelek lehullásával a növények belátásgátló funkciója is megszűnik. Ám télen sem muszáj kíváncsi tekintetekben vagy nemkívánatos látványban részesülnünk, s a szél szárnyain kertünkben landoló levelek száma is drasztikusan csökkenthető átlátásgátló rendszer segítségével. Az egyszerű univerzális hálóktól a kerítés-specifikus átlátásgátlókig mindent megtalál itt.

A természetes környezettel leginkább összhangban álló gabion kerítésre esett a megrendelő választása egy dunántúli pálinkafőzde bekerítésekor. Ám mivel nem igényeltek mindenütt zárt kerítést, valamint a nagy anyagigény miatt sem lett volna gazdaságos a csupa gabion térelválasztó, ezért fém kerítéssel kombinált kivitelben valósult meg a projekt, ami érezhető költségcsökkenéssel járt. A 142 méteres utcafronton 21 gabion pillér közé kerültek a Nylofor 3D kerítéselemek, míg a bejárat tolókapujának két oldalára egy-egy hosszabb gabion fal épült.

Diana és Iza kerítés. Nem csak ketten vannak, hanem két családot képviselnek ők, akiktől szabadulni akarunk. Igazi kifutó termékek, áraik igen kedvezőek, a túltárolt készletnek megfelelően. Létezik táblás kerítéselem, valamint egyszárnyú és kétszárnyú kapu is, korlátozott mennyiségben. További kedvezményes árú kapuk találhatók itt.

 


Sikeres telepítést, kellemes időtöltést kívánunk!


Kerítésrendszerek Kft.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Facebook

Hírek

Leúgjabb híreink,újdonságaink.

tovább...

Kapcsolat

Keressen bizalommal a következő elérhetőségeken.

tovább...

Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk.

tovább...
Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!