Kifutó alukapuk

2016-12-10

Tisztelt Partnerünk!

Kerítés alapanyagból karácsonyi ajándék? Igen, meg is mutatjuk, hogy ez nem lehetetlen, ahogy az örökéletű lécezett kapu is megvalósítható. További aktuális érdekességekről, következő, tavaszi hírlevelünkig, Facebook oldalainkról értesülhet, míg akcióinkat, kedvezményes áron kínált termékeinket a www.keritesakcio.hu honlapunkon találja.

Sokak kedvence a hagyományos, fa léces kerítés, a faanyag folyamatos karbantartásigénye azonban elriasztja a legtöbb vásárlót, hiszen ki akar szinte évente kerítést festeni? Erre a problémára jelent megoldást a léckerítés megjelenésű, de tartós és igényes alumíniumból készülő kerítés és kapu. Külseje azért is előnyös, mert nem látszik rajta, hogy alumínium, így nem fenik rá fogukat (fűrészüket) a fémgyűjtők. A bevonatos alumínium nem igényel semmilyen karbantartást, mégsem rozsdásodik, nem vetemedik.

Téli akciónk keretében kedvezményesen juthat mobilkerítéshez, akár vásárolni, akár bérelni szeretne. Havi 390 Ft/m áron kínált F2 kerítéselemeink mellett speciális, zárt B2 kerítéseink és C2 kordonjaink is elérhetők. Az alig használt F2 és B2 mobilkerítések meg is vásárolhatók, most kedvezményesen, itt.

Ceruzatartó a legkisebbeknek, amibe az összes színes ceruza belefér, vagy plafonról lógó, helytakarékos, egyedi edénytartó a konyhába a háziasszonynak, no meg mécses tartó az ünnepekre, aminek színes ablakait a mécses fénye világítja meg. Kis kézügyességgel mindegyik elkészíthető házilag, akár a gyerekek bevonásával is, Casanet hegesztett hálóból.


Békés ünnepeket és boldog új esztendőt kívánunk!


Kerítésrendszerek Kft.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Facebook

Hírek

Leúgjabb híreink,újdonságaink.

tovább...

Kapcsolat

Keressen bizalommal a következő elérhetőségeken.

tovább...

Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk.

tovább...
Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!