Dekor belátásgátlók

Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.


Everly Platinum 1/5m ezüst
18 790 Ft 15 490 Ft

Raktáron

 db 

Greenly 1x2m Zöld
10 000 Ft 8 490 Ft

Raktáron

 db 

Stylia Bamboo 1x3m
9 490 Ft 8 390 Ft

Raktáron

 db 

Stylia Flower 1x3m
9 489 Ft 8 390 Ft

Raktáron

 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Az Everly Platinum modern, dekoratív árnyékoló és belátás ellen védelmet nyújtó műnád. Elsősorban teraszokra és erkélyekre ajánljuk. UV védelemmel ellátott, PVC bevonatú poliészter szál. Rendkívül erős, hosszú élettartamú modern stílusú belátásgátló. A belátásgátló műnád telepítése egyszerű: a fűzőlyukak segítségével könnyen fel- és leszerelhető.

A Stylia virág vagy bambusz mintás, magas minőségű nyomtatással készült természetes hatású átlátásgátló molino. Poliészter bevonatú, UV stabil, sárgaréz fűzőlyukakkal ellátott belátásgátló. Könnyen szerelhető, szükség esetén hosszban méretre vágható. Szélellenállása nagy, ezért csak megerősített kerítésre és korlátra javasoljuk felszerelni.

A  dekor belátásgátlók 95%-os átlátásgátlást biztosítanak. Rögzítésük gumikötözővel, kötöző dróttal vagy bridfix rögzítőkkel meglevő korlátra, kerítésre.

A Greenly 1x2 méteres terasztakaró fűzfavesszőből és műanyag borostyánlevelekből áll. Az egyessével megformált levelek sűrűsége miatt természetes hatású borostány, melyet egyszerűen rögzíthetűn gyorskötöző vagy kötöződrót segítségévelmelyet. Méretre szabása egyszerű, házilag is kivitelezhető.

A rögzítőket ide kattintva érheti el. A termékek újra feldolgozhatóak! Az árut műanyag tasakban, összetekerve szállítjuk.

 

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Facebook

Hírek

Leúgjabb híreink,újdonságaink.

tovább...

Kapcsolat

Keressen bizalommal a következő elérhetőségeken.

tovább...

Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk.

tovább...
Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!