Nylofor 2D Super táblás kerítés


Rendkívül nagy szilárdság:

A tömör, ponthegesztett rudaknak és a kettős vízszintes drótoknak köszönhetően a táblák rendkívüli szilárdsággal rendelkeznek. A Nylofor 2D Super extraerős vízszintes kettős dróttal van ellátva.

Nagyfokú biztonság
A Nylofor 2D és 2D Super olyan területek elkerítésére javasolt, ahol fokozott biztonságra van szükség. Ezt a kisebb osztás és erősebb drótok biztosítják. Az egyedülálló „Bekasport“ labdafogó rendszerrel kombinálva ideális megoldást jelentenek sportlétesítmények és játszóterek elkerítésére.

Nagyon hosszú élettartam

A Betafence felületvédelmi technológia rendkívül hosszú élettartamot biztosít. A horganyzás után kötőréteg kerül a felületre, amely biztosítja a 100 mikron vastagságú égetett poliészterből készült műanyag bevonat tökéletes tapadását.

Komplett rendszer

A rendszer különféle osztású és magasságú táblákból áll, megfelelő rögzítőelemekkel ellátott oszlopok, dróthálók és kapuk széles választéka egészíti ki. Valamennyi eleme gyorsan és szakszerűen felszerelhető.

Táblák
A táblák ponthegesztett nehéz hálóból készülnek, 2500 mm szélességben és különféle magasságban. A táblák a kettős vízszintes drótoknak köszönhetően nagy szilárdsággal rendelkeznek. A táblák egyik végén függőleges 30 mm hosszú tüskék találhatók, amelyek felülre vagy alulra is helyezhetők.

Alaposztás: 200 x 50 mm. Az 1030 és 2030 mm magasságú táblákhoz a 200 x 100 mm – es osztás is megfelel.

Huzalvastagság:
- függőleges huzalok: 6 mm
- Vízszintes huzalok:  2x8 mm

Színek:
- antracit,
- zöld,
- egyéb RAL színek

A terméket nem tartjuk raktáron. Kiszállítási időről ás árakról érdeklődjön értékesítő kollégánknál.

Kapcsolódó cikkek

A fém kerítések további 4 előnye

Korábbi cikkünkben például összeszedtünk négy okot a fém kerítés mellett. Azonban itt még nincs vége, ugyanis újból felsorolunk pár jó tulajdonságot, amiért érdemes ezt a típust választani.


2022.09.23


Drótháló vagy fém panelkerítés- Melyiket válasszam?

Sorozatunkkal, melyben kettő vagy több terméket hasonlítunk össze az a célunk, hogy megkönnyítsük a választást. Most a drótkerítéseket és a fém rácsos paneleket hasonlítjuk össze. 


2022.10.28


Milyen járművel, milyen kerítést tudok szállítani?

Sok ügyfelünk választ személyes átvételt még nagyobb rendelés esetében is. Azonban sok esetben a jármű nem megfelelő. Hogy ne jöjjön hiába, segítünk abban, milyen járművel, milyen termékeket tud hazaszállítani.


2023.06.09