MÁRCIUS 1-TŐL VÁLTOZIK NYITVATARTÁSUNK!

ÚJ NYITVATARTÁS:
HÉTFŐ: 8:30-16:30
KEDD-PÉNTEK: 8:30-16:00

Willowplast műfűz műnád

9.790 Ft - tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!


Méretek szélesség x magasság (mm):
  • Willowplast szintetikus fűzfavessző fonat 1,0 x 3m barna

Willowplast szintetikus fűzfavessző fonat 1,0 x 3m barna


Készlet:

Rendelhető

Szállítási kategória:

9.790 Ft

Mennyiség:


A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!A Plasticane ovális profilú, műnyag kerítéstakaró műnád. A belátásgátlás mellett kerítés díszítő funkciója is lehet. Amellett, hogy könnyen telepíthető, masszív és stabil is, ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak. A pálcák közti távolság 0,5 mm, amely megegyezik az összekötő nylon szál vastagságával. Az ovális műnád elemek névleges átmérője 15 mm. 

A műnád tekercs hossza könnyen csökkenthető. A nylon szálak egy műnád pálca mentén vághatók, majd a vágott szálakat vissza kell csomózni. Egy pálca kiesik, de két tekercset kapunk. A tekercshossz növelhető a tekercsek végén található nejlon szálak összekötésével. Ha a műnád magasságát kell csökkenteni, például 0,8 m vagy 1,4 m magas tekercsre van szükség akkor a műnád kicsit nehezebben, de vágható is. A vágás alumíniumhoz használt, sűrű fogú fűrészlappal lehetséges. Körfűrésszel vágva, megfelelően nagy tárcsaátmérőt választva, a szállítási méretre összetekert tekercs vágható. Ha csak szúrófűrész áll rendelkezésre, akkor a tekercset kibontva és asztalra fektetve kell egy méter hosszú, 3-5 soros lappá hajtogatni a tekercset. A vágási vonalat kijelölve, majd a lapokat jól leszorítva, az 5-8 centiméteres fűrészpengével egyszerre 3-5 műnádszál vágható méretre.

Műnád telepítése: fém vagy fa tartóelemekre Fixcane rögzítők segítségével rögzíthető. Szükség esetén U-profil alumínium fedőléc vagy téglalap profilú lefogóléc használható. E lécek csavarozással rögzíthetők.

Willowplast műfűz: A fűzvaszálak 4-7 mm szélesek, 1 m hosszúak. Vágása: Ollóval mind hosszában mind széltében lehetséges. A termék újra feldolgozható! 90%-os átlátásgátlást biztosít. Műanyag tasakban, összetekerve szállítjuk.

Műfűz telepítése: fém vagy fa tartóelemekre kötöződrót segítésgével rögzíthetjük meglévő korlátra vagy kerítésre, melyet a kiegészítők menüpontban érhet el több féle méretben.

Kiegészítők

Nem találta amit keres?

Összes kiegészítő

Hasonló termékek

Akció -28%

5.990 Ft - tól

Dupla műnád

Akció -18%

16.290 Ft - tól

Everly Platinum műnád

Akció -23%
Akció -12%

8.790 Ft - tól

Stylia erkély árnyékoló

Kapcsolódó cikkek

Privát élettér kialakítása szakszerűen, avagy a belátásgátló optimális elhelyezése

Hogyan helyezzük el beletásgátlónkat a talajviszonyokat is figyelembe véve, hogy a legoptimálisabb takarást biztosítsa.


2017.11.01