Műnád, műfűz


Megrendelés

Fixcane bambusz műnád rögzítő 26db/csomag
343 Ft

Raktáron
 db 
Fixcane szürke műnád rögzítő 26db/csomag
343 Ft

Raktáron
 db 
Fixcane zöld műnád rögzítő 26db/csomag
343 Ft

Raktáron
 db 
Plasticane ovális műnád 1,5/3 m bambusz
8 255 Ft

Raktáron
 db 
Plasticane ovális műnád 1,5/3 m zöld
8 255 Ft

Raktáron
 db 
Plasticane ovális műnád 1,5/3m szürke
8 255 Ft

Raktáron
 db 
Plasticane ovális műnád 1/3 m bambusz
7 900 Ft

Raktáron
 db 
Plasticane ovális műnád 1/3 m szürke
7 900 Ft

Raktáron
 db 
Plasticane ovális műnád 1/3 m zöld
7 899 Ft

Raktáron
 db 
Plasticane ovális műnád 2/3 m bambusz
10 795 Ft

Raktáron
 db 
Plasticane ovális műnád 2/3 m zöld
10 795 Ft

Raktáron
 db 
Willowplast szintetikus fűzfavessző fonat 1,0 x 3m barna
8 830 Ft

Raktáron
 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!Termékleírás

A Plasticane ovális profilú, műnyag kerítéstakaró műnád. A belátásgátlás mellett kerítés díszítő funkciója is lehet. Amellett, hogy könnyen telepíthető, masszív és stabil is, ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak. A pálcák közti távolság 0,5 mm, amely megegyezik az összekötő nylon szál vastagságával. Az ovális műnád elemek névleges átmérője 15 mm. 

A műnád tekercs hossza könnyen csökkenthető. A nejlon szálak egy műnád pálca mentén vághatók, majd a vágott szálakat vissza kell csomózni. Egy pálca kiesik, de két tekercset kapunk. A tekercshossz növelhető a tekercsek végén található nejlon szálak összekötésével. Ha a műnád magasságát kell csökkenteni, például 0,8 m vagy 1,4 m magas tekercsre van szükség akkor a műnád kicsit nehezebben, de vágható is. A vágás alumíniumhoz használt, sűrű fogú fűrészlappal lehetséges. Körfűrésszel vágva, megfelelően nagy tárcsaátmérőt választva, a szállítási méretre összetekert tekercs vágható. Ha csak szúrófűrész áll rendelkezésre, akkor a tekercset kibontva és asztalra fektetve kell egy méter hosszú, 3-5 soros lappá hajtogatni a tekercset. A vágási vonalat kijelölve, majd a lapokat jól leszorítva, az 5-8 centiméteres fűrészpengével egyszerre 3-5 műnádszál vágható méretre.

Műnád telepítése: fém vagy fa tartóelemekre Fixcane rögzítők segítségével rögzíthető . Szükség esetén U-profil alumínium fedőléc vagy téglalap profilú lefogóléc használható. E lécek csavarozással rögzíthetők.

Willowplast műfűz: A fűzvaszálak 4-7 mm szélesek, 1 m hosszúak. Vágása: Ollóval mind hosszában mind széltében lehetséges. Rögzítése kötöző dróttal vagy bridfix rögzítőkkel meglevő korlátra, kerítésre. A termék újra feldolgozható! 90%-os átlátásgátlást biztosít. Műanyag tasakban, összetekerve szállítjuk.

Műfűz telepítése: fém vagy fa tartóelemekre kötöződrót segítésgével rögzíthetjük, melyet a kiegészítők menüpontban érhet el több féle méretben.

A szereléshez szükséges információkhoz kattintson a kép alatti ikonra!


Hírek

Leúgjabb híreink,újdonságaink.

tovább...

Kapcsolat

Keressen bizalommal a következő elérhetőségeken.

tovább...

Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk.

tovább...
No
Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!