Legfrissebb bejegyzések

Az acélkerítések színterezési technológiája
2017-12-06

A tűzihorganyzás és galvanizálás technológiái
2017-11-28

Új termék: speciális sportkordon
2017-11-06

Kukatároló zöldtetővelő - könnyen kivitelezhető megoldás
2017-10-26

Kerítés telepítése lejtős terepen
2017-10-02

Minden az átlátásgátlókról
2017-02-26

Kifutó alukapuk
2016-12-10

Gabionkertek a városban
2016-10-12

Akciós termékeink
2016-04-23

Gabionkertek a városban

2016-10-12

Tisztelt Partnerünk!

Nyáron is folytatjuk kínálatunk bővítését (hiszen a „válság” és az ezzel járó problémák kreatívvá tesznek), igyekszünk minél többféle igényt kielégíteni, minél szélesebb vásárlóközönséget kiszolgálni. Olcsó és kifutó termékeink akcióit, megismételhetetlen áron, nyáron is a keritesakcio.hu oldalain kínáljuk, míg az érdekességek, újdonságaink elsődleges színtere továbbra is a Facebook.

Elcsépelt, hogy a gabion végtelenül sok mindenre használható? Sebaj, azért mutatunk még egy ötletet, annál is inkább, mert immár Budapesten is sorra nyílnak a közösségi kertek. A Betafence igazán kedveli, mondhatni szívügyének tekinti ezt az emberközeli gazdálkodási formát. A Millenárisnál kialakított első közösségi kert, a Lecsós kert kialakításához éppúgy nélkülözhetetlennek bizonyultak a Betafence termékei, mint a következőnél, a Corvin negyedben, a Grundnál épülő Leonardo kertben. Ez utóbbiban a tervek szerint gabion elemek is megjelennek majd, hiszen komoly szerepet játszhatnak a gabion rendszerek a helytakarékos, gazdaságos növénytermesztésben. A Csabai úti mintakertünkbe látogatók erre több hasznos megoldást is találnak. Helyhiány miatt például kereken guruló gabion kosarakban valósította meg a Betafence saját közösségi kertjét, s már túl vagyunk az első uborkaszüreten. Addig is érdemes böngészni drótkosaras honlapunkon: www.gabionok.hu

Szintén a szívügyének tekinti a Betafence az állatok védelmét; szeretnénk, ha minden állattulajdonos „emberséges” körülményeket biztosítana kedvencének. A kutyatartók jól tudják ezt, hiszen régóta kínálunk igényes kenneleket és kerti leválasztás megoldásokat. Néhány egyéb kisállat és macska tulajdonosának, sőt állatkerteknek is készítettünk már egyedi ketrecet, karámot, kerítést, a jövőben azonban tovább bővítjük kínálatunkat. Így nálunk szinte valamennyi házi kedvenc – és gazdája – megtalálja a megfelelő lakó- vagy pihenőhelyet, és természetesen továbbra is megvalósítunk bármilyen egyedi „állati” elképzelést. Lakásban cicát tartók számára például már olyan rendszert is kínálunk, amely akár erkélyre, teraszra is telepíthető, és a kis kedvenc a nélkül tud levegőzni, hogy a gazdinak tartani kéne elcsellengésétől. Ez a zseniális és biztonságos macskajátszótér is megtalálható majd a www.kutyakifuto.hu oldalon.

A Betafence fém alapanyagú termékei, kerítés, kapu és rács, gabion rendszerei, megoldásai jóvoltából vált népszerűvé. Partnercége, a Kerítésrendszerek Kft. azonban hasonló termékpalettát fa termékekből is felvonultat. Nyilván nem építhető gabion fából, nyártól azonban már fa komposztáló és fa pergola is szerepel majd a Kerítésrendszerek Kft. kínálatában.


Szép nyarat kívánunk!


Kerítésrendszerek Kft.

Hírek

Leúgjabb híreink,újdonságaink.

tovább...

Kapcsolat

Keressen bizalommal a következő elérhetőségeken.

tovább...

Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk.

tovább...
Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!