Legfrissebb bejegyzések

Az acélkerítések színterezési technológiája
2017-12-06

A tűzihorganyzás és galvanizálás technológiái
2017-11-28

Új termék: speciális sportkordon
2017-11-06

Kukatároló zöldtetővelő - könnyen kivitelezhető megoldás
2017-10-26

Kerítés telepítése lejtős terepen
2017-10-02

Minden az átlátásgátlókról
2017-02-26

Kifutó alukapuk
2016-12-10

Gabionkertek a városban
2016-10-12

Akciós termékeink
2016-04-23

Akciós termékeink

2016-04-23


Tisztelt Partnerünk!

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk! Sem kerítés, sem kapu, sem gabion termékek után nincs tervben különadó bevezetése a közeljövőben! Ezért aztán a kedvezmények köre nálunk tovább bővült májusban. Győződjön meg róla személyesen üzleteinkben vagy honlapunkon: rengeteg olcsó kerítés és kerítésakció itt!
A kerítések, kiegészítőik és a gabion híreinek leggyorsabb forrásait itt találja: Facebook

Minden bizonnyal az egyik legizgalmasabb kedvezményes árú termékünk a gabionok.hu oldalon az ultravékony gabionfal. A hazánkban még igazi különlegességnek számító konstrukció jóvoltából akár egy kerítésoszloppal megegyező, 6 centiméter szélességben építhető gabion fal vagy kerítés. A kiemelkedően kis helyigényen túl, e rendkívül keskeny gabion rendszer további előnye, hogy a feltöltésére apró szemű kő, kavics használható. Minden egyéb tekintetben, így átlátásgátló megoldásként is tökéletes alternatívája az ultravékony gabion fal a szélesebb gabion rendszereknek, no meg a beton- és téglafalaknak. Keskeny és normál szélességű gabion fal rendszer akcióinkat itt találja.
Rég volt már olyan kutya meleg április végén, mint idén, s most is nehezen viselték a kánikulát négylábú kedvenceink. Így ők minden bizonnyal nagyra értékelik, ha egy hűs árnyékot adó fa alatt alakítjuk ki a kertben a számukra kijelölt területet. Ebben számos kutya kennel és kifutó megoldással segítünk, nem csupán kutyatulajdonosok számára, a kutyakifuto.hu oldalunkon. Ezek közül a legötletesebb a mobil kutya kennel, amely szükség szerint, egyszerűen áttelepíthető, mindig az igényeknek megfelelő helyre.

A hőség persze nem csupán az állatokat, hanem gazdáikat is megviseli, s bár egyelőre ismét kellemes tavaszi időjárásnak örülhetünk, érdemes felkészülni a nyári forróságra. Ilyenkor jóval kellemesebb, sőt idősebbeknek, betegeknek életbevágó lehet, a legmelegebb órákat árnyékos helyen átvészelni. Ebben segítenek különféle átlátásgátló és árnyékoló hálóink. Kifejezetten ez utóbbi, árnyékolási célra tervezték a kifeszíthető, 3x4 méteres Sun-net elnevezésű zöld hálót, amely például fák ágai közé, vagy erre a célra kialakított vázra feszítve véd a nap sugarai ellen. A Sun-net most csupán bruttó 4715 forintért megrendelhető üzleteinkben vagy a keritesakcio.hu oldalon.


Szép tavaszt kívánunk!

Kerítésrendszerek Kft.

Hírek

Leúgjabb híreink,újdonságaink.

tovább...

Kapcsolat

Keressen bizalommal a következő elérhetőségeken.

tovább...

Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk.

tovább...
Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!